Best effekt med daglig inntak

På samme måte som med de aller fleste medisiner har også kosttilskudd best effekt når du tar det regelmessig. Effekten av Trippel K2 Vitamin blir med andre ord ikke like god hvis du hopper over noen dager.

Men i en hektisk hverdag kan det være fort gjort å glemme å ta kapslene med Trippel K2 Vitamin, ettersom det er et kosttilskudd og ikke en foreskrevet medisin.

Derfor får du her noen tips som kan gjøre det enklere å huske å ta kapslene hver dag.

Lag deg daglige påminnelser

Det kan være lurt å ta kapslene med Trippel K2 Vitamin til noenlunde samme tidspunkt hver dag, da blir det enklere å huske å ta dem på den måten. Som for eksempel til frokosten eller til morgenkaffen for de som er avhengige av den. Hvis du i tillegg oppbevarer esken med kapslene i nærheten av kaffetrakteren eller kaffemaskinen, blir det enda enklere.

Hvis du har en mobiltelefon, så finner du mest sannsynlig en innebygd vekkerklokke i den. Still den til samme tid hver dag, så får du en fast daglig påminnelse om å ta Trippel K2 Vitamin kapslene dine.

Det lønner seg å ta vitaminet i kapselform

Et annet tips er å oppbevare kapslene med Trippel K2 Vitamin på badet ved siden av tannbørsten din, så blir du påminnet det når du pusser tennene om morgenen. Eller du kan ha dem på nattbordet ved siden av vekkerklokken. Der kan du jo også ha et glass vann, så slipper du å gå inn på kjøkkenet eller badet når du skal ta kapslene.

Men den aller beste påminnelsen er å huske på at K2-vitaminet i Trippel K2 Vitamin hjelper deg å redusere risikoen for både osteoporose og hjerte- og karsykdommer.

K2-vitamin i matvarer

K2-vitamin finnes også naturlig i noen matvarer, som for eksempel fermenterte oster, lever og rakfisk. Aller mest K2-vitamin finner du i den japanske retten natto, som består av fermenterte soyabønner.

Men med et normalt vestlig kosthold får du ikke i deg nok vitamin K2. Det er derfor det lønner seg å ta vitaminet i kapselform.

For optimal effekt av Trippel K2 Vitamin anbefales det å kombinere det daglige inntaket på én til to kapsler med et sunt kosthold og en aktiv livsstil.