Han slapp operasjon! nå anbefaler han produktet til alle medlemmene

Da han for fem år siden plutselig fikk hjerteflimmer, skjønte han at noe måtte gjøres. Så leste han om vitamintilskuddet, som reduserer kalsifisering av blodårene. Han bestemte seg for å teste det ut. Han merket relativt raskt at han fikk mindre problemer med hjerteflimmeret.

– Nå, tre år etter at jeg begynte med vitamintilskuddet, føler jeg meg mye bedre enn før jeg begynte, sier han.

Denne gjengen sverger til Trippel K2 Vitamin

Les de siste nyhetene -

Unik Trippel kombinasjon

Med årene snevrer blodårene seg sammen. Den unike kombinasjonen av vitamin K2 og vitamin D i Trippel K2 Vitamin sørger sammen for å åpne blodårene, noe som reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer. I tillegg styrkes benbygningen, ettersom kalsium løsnes fra blodåreveggene og fraktes til skjelettet i stedet.

Tore driver Skullerud Sportsenter og gir veiledning til sine medlemmer

Tore er så overbevist om effekten av Trippel K2 Vitamin at han til og med har arrangert et foredrag om produktet for sine medlemmer på Skullerud Sportsenter, og mange av dem nyter nå godt av det.

Jeg jobber med å få folk i form, så da må jeg jo gå foran med et godt eksempel

– Vi har over 2100 medlemmer her, og rundt 600 av dem er pensjonister som trener fast hver uke. Det er klart at disse ønsker å forebygge hjerte- og karsykdommer, og i tillegg styrke benbygningen, sier han.

Ekteparet er opptatt av medlemmene sine og kjenner mange av dem veldig godt. De arrangerer årlige turer, og nylig var en gruppe på 30 medlemmer på en sykkel- og opplevelsestur i Napoli.

– Vi syklet mye på turen, men det ble også tid til god mat og vin, sier han.

Den nybakte verdensmesteren snakker varmt om Trippel K2 Vitamin til alle han kjenner.

– Jeg jobber med å få folk i form, så da må jeg jo gå foran med et godt eksempel, sier han.

Og et bedre eksempel enn å bli verdensmester er det vel vanskelig å oppdrive.

I februar 2018 ble Tore Foss (65) verdensmester på 2000 meter innendørs roing i Washington i USA. Han takker vitamintilskuddet Trippel K2 Vitamin for VM-tittelen.

– Jeg hadde ikke klart det uten, sier han.

Tore har sammen med sin kone drevet Skullerud Sport Senter siden 2001. I forkant av verdensmesterskapet i Washington tok han kontakt med produsenten av Trippel K2 Vitamin fordi han ikke turte å reise dit uten å være sikker på at han hadde nok kapsler til hele turen.