Derfor bør du ta Trippel K2 Vitamin

Selv om vi nordmenn får i oss tilstrekkelige mengder kalsium via meieriprodukter, ligger vi likevel på verdenstoppen når det gjelder tilfeller av benskjørhet. Flere bør derfor få øynene opp for kosttilskuddet Trippel K2 Vitamin, som styrker skjelettet ditt.

Kalsium er som kjent en viktig byggesten for skjelettet, og for lite av mineralet i kroppen kan føre til et svekket skjelett. Med paradoksalt nok kan for mye kalsium føre til tett blodårer og dermed økt risiko for hjerte- og karsykdommer.

Viktig med riktig opptak av kalsium

Problemet er at mye av kalsiumet vi får i oss fra meieriprodukter og andre matvarer fester seg til blodåreveggene i stedet for skjelettet, hvor det egentlig hører hjemme. Det nye og helt naturlige kosttilskuddet Trippel K2 Vitamin inneholder K2-vitamin, som er kjent for å aktivere viktige proteiner som frakter kalsium fra blodårene og til skjelettet.

Ikke nok K2-vitamin gjennom kosthold

Har du et sunt og variert kosthold som inneholder både fisk, kjøtt, egg, frukt, grønnsaker og bær, får du stort sett i deg nok mengder av de kjente vitaminene A, B, C, D og E. Men ikke vitamin K2.

Du må nemlig spise fermentert mat som for eksempel rakfisk og gammelost hver eneste dag hvis du skal få i deg tilstrekkelig av K2-vitaminet. Alternativt kan du spise 16 kilo kjøtt eller 20 liter yoghurt daglig. Derfor er det enklere å ta dette livsviktige vitaminet som et kosttilskudd.

Tar du Trippel K2 Vitamin som et supplement til et sunt kosthold, gir du kroppen din de beste forutsetninger for å unngå både benskjørhet og hjerte- og karsykdommer.

Nobelpris-vitaminet

Biokjemikeren Henrik Dam fra Danmark oppdaget vitamin K2 allerede i 1929 og fikk Nobelprisen i medisin i 1943 for oppdagelsen. Men det er først i nyere tid at de mange positive helseeffektene av vitaminet har blitt påvist, blant annet av seniorforsker professor Leon Schurgers ved avdelingen for biokjemi ved det kardiovaskulære forskningsinstituttet på universitetet i Maastricht i Nederland.

Han har drevet forskning på vitamin K2 i forbindelse med hjerte- og karsykdom siden 2000, så han vet hvor viktig dette vitaminet er for kroppen.

Gjør kroppen din en tjeneste og bestill Trippel K2 Vitamin i dag. Du kommer garantert ikke til å angre.