Nyheten Trippel K2 Vitamin er endelig på det norske markedet

Det er ingen tvil om at vitamin K2 er noe av det beste du kan ta for helsa, men Trippel K2 Vitamin er enda bedre. Hva er egentlig forskjellen på Trippel K2 Vitamin og vanlig K2?      

Vitamin K2 hjelper til med å frakte kalsiumet som ligger i blodårene ut til skjelettet, og slik renses blodårene samtidig som skjelettet styrkes. Vitaminet spiller derfor en viktig rolle for helsa.

Slik skiller Trippel K2 Vitamin seg ut

K2 er et enkeltstående vitamin, men består likevel av flere molekyler i ulike kjedelengder. De fleste andre K2-produkter har kun én kjedelengde – MK-7.

Det er her Trippel K2 Vitamin utmerker seg, for som navnet tilsier, inneholder produktet hele tre kjedelengder, MK-7, MK-6 og MK-9. Disse er de mest anerkjente variantene, og er en unik kombinasjon som normalt forekommer i naturen. Det sier seg selv at tre ganger K2 blir bedre og sterkere enn «vanlig» K2, som bare består av én.

Trippel helseeffekt

Fordelen med trippelkombinasjonen er at det gir et bredere virkespektrum i kroppen. Trippel K2 Vitamin er viktig for en god hjertehelse, en sterk beinbygning og en optimal muskelfunksjon.

Med Trippel K2 Vitamin dekker man også dagsbehovet for Vitamin D.