TRIPPEL SÅ BRA OG DU BLIR TRIPPEL SÅ FORNØYD

Vitamin K2 er noe av det beste du kan ta for helsa. Med Trippel K2 Vitamin får du enda bedre resultat på grunn av virkestoffene og den synergistiske
effekten de utøver til sammen.    

Vitamin K2 hjelper til med å frakte kalsiumet som ligger i blodårene ut til skjelettet, og slik renses blodårene samtidig som skjelettet styrkes. Vitaminet spiller derfor en viktig rolle for helsa.

Trippel K2 Vitamin forebygger og motvirker sykdom

Vitamin K2 reduserer betennelsestilstander, inflammasjoner i kroppen i forbindelse med leddgikt og reumatisme. Vitaminet forebygger og motvirker benskjørhet, høyt blodtrykk, åreforkalkning og hjerteinfarkt. Dokumentasjonen er basert på kliniske studier og epidemiologiske studier, (statistikk på store befolkningsgrupper) så vel som forskning på celler i laboratoriet.

Derfor er Trippel K2 Vitamin det aller beste valget for helsa

Produktene som selges i Norge inneholder kun en kjedelengde kalt MK-7. Trippel K2 vitamin er unik fordi den inneholder kjedelengdene MK-7, MK-6 og MK-9.

Trippel K2 Vitamin Inneholder

MK – 7 (vanlig i andre k2 produkter)

+ MK – 9

+ MK – 6

+ Vitamin D3

Kombinasjonen av disse tre forekommer normalt i naturen. Fordelen med trippelkombinasjonen er at det gir et bredere virkespektrum i kroppen og en enda større effekt på sykdommer som høyt blodtrykk, hjerteinfarkt, benskjørhet, og smerter i muskler og ledd..

Et «billig» alternativ med mange fordeler

I tillegg inneholder Trippel K2 vitamin produktet, 40 mikrogram vitamin D i hver kapsel. Dette sikrer dagsbehovet av vitaminet som støtter immunsystemets funksjon. Det gjør Trippel K2 Vitamin til en billig alternativ. Her dekker man altså dagsbehovet for Vitamin D + at man får med alle fordelene ved Trippel K2 Vitamin.