Du trenger dette vitaminet, garantert!

Professor Leon Shurgers tok for 15 år siden sin doktorgrad på vitamin K2 på Maastricht Universitetet. I dag blir han ansett som den fremste eksperten i verden på dette vitaminet. 

Han har til daglig sitt virke på universitet som professor hvor han veileder 10 doktorgrad studenter som forsker på vitamin K2.

Vi har spurt om en forklaring fra professoren

Professor Shurgers forklarer at K2 er et enkeltstående vitamin, som finnes i flere ulike molekylformer.

Trippel K2 vitamin består av de mest anerkjente og helsebringende variantene, nemlig Mk-7, MK-9 og MK-6. Disse tre har en synergistisk effekt, noe som betyr at de samarbeider og understøtter effekten av hverandre.

-Fordelen med trippelkombinasjonen er at det gir et bredere virkespektrum i kroppen. Trippel K2 Vitamin er viktig for en god hjertehelse, en sterk beinbygning og en optimal muskelfunksjon.

NattoPharma sitt samarbeid med Maastricht Universitetet i Nederland har resultert i flere publiserte studier på vitamin K2.  Studiene viser at produktet virker positivt inn på hjerte- og karsystemet og beinbygningen.

Norsk utviklet produkt, det er vi stolte av

Det børsnoterte norske selskapet NattoPharma ASA står bak de unike ingrediensene i Trippel K2 Vitamin.

Selskapet har brukt over 300 millioner kroner på forskning og utvikling av sine vitamin K2 ingredienser.

NattoPharma selger i dag sine vitamin K2 ingredienser til hundrevis av selskaper i over 40 land.

Trippel K2 Vitamin er NattoPharma sitt nyeste produktet

Trippel K2 Vitamin er et helt nytt vitamin K2 produkt som først ble lansert i Norge våren 2019. Nederland var neste land som lanserte det unike produktet.

Etterspørsel  er stor i USA på NattoPharma sine ingrediensen, MK-7, MK-9 og MK-6 som er virkestoffene i Trippel K2 vitamin.

Nå står flere land på trappene.

Du trenger Trippel K2 Vitamin hver dag

Når vi er kommet godt over halvveis i livet, passert 50 år blir det ennå viktigere å ta vare på hjerte- og karsystemet og beinbygningen.  Et velfungerende hjerte- og karsystem bringer næring og oksygen til alle kroppens celler. Skjelettet må også være sterkt for å klare bære hele kroppens vekt langt inn i alderdommen.

Med Trippel K2 Vitamin tilskudd hver dag, tar du godt vare på kroppen og helsen.