EN SOLSKINNSHISTORIE

Marit har ikke alltid vært like frisk. Tidligere fikk jeg smerter på fremsiden av leggene hver gang jeg gikk en tur. Da måtte jeg stoppe og ta pauser for å komme meg igjennom. Jeg hadde rett og slett elendig blodsirkulasjon.

Da Marit var i 40-årene, stod det faktisk så dårlig til med blodårene i bena, at legen som målte sirkulasjonen hennes mente den var på nivå med en dame på 80 år. Begge mine foreldre har slitt med hjerte- og karsykdom, så jeg er i faresonen for å få det samme som dem.

Har sluppet unna hjertesykdom

Det er 5 år siden jeg begynte med vitamin K2 og foreløpig har jeg ikke hatt noen problemer med hjertet. Etter et par måneder forsvant smertene i bena fordi blodsirkulasjonen ble mye bedre. For meg tok det et par måneder, men ei jeg anbefalte det til som hadde leddgikt i fingrene, merket bedring etter et par dager.  Marit Tislevoll Andersen (58) lever det idylliske småbruklivet på Råde i Østfold. Her dyrker hun alt fra fersken til stikkelsbær og aronia. Mye av æren for at hun fremdeles kan holde på aktivt med gårdsdrift, gir hun til Trippel K2 vitamin.

Alle er velkommen til å ta kontakt med meg privat

Jeg ville aldri gått god for et produkt på denne måten hvis jeg ikke var 100 prosent sikker på at det virker. Om noen skulle ha spørsmål, er de velkomne til å ta kontakt med meg privat. Hvis jeg kan hjelpe noen til å få bedre livskvalitet, er det veldig hyggelig, sier Marit.

Myk og fin i leddene uten smerter

Jeg tar mellom en og tre kapsler hver eneste dag, hele året. Hvis jeg trenger litt mer energi, eller jobber mye, tar jeg tre. Dette fungerer veldig bra for meg, forklarer Marit. Jeg spretter opp hver eneste morgen. Myk og fin i leddene og uten smerter.

Det kunne jeg ikke gjøre tidligere, da måtte jeg alltid gå meg i gang og få i meg noe varm drikke før kroppen lystret. Takket være Trippel K2 vitamin trenger jeg ikke det lengre, avslutter den blide damen.