– Trippel K2-vitamin gjorde underverker på smerten og stivheten

Tidligere var Liv Karin Linnerud (72) så stiv i kroppen at hun nesten ikke klarte å komme seg ut av bilen. I dag er hun sprekere enn de fleste, og sitter sjelden stille. – Trippel K2 Vitamin har på en måte reddet livet mitt, forteller hun.

– Jeg følte jeg hadde prøvd det meste, men det var ingenting som fungerte mot stivheten og smertene. Det var et ork å reise seg opp etter jeg hadde satt meg ned, og det tok lang tid før jeg fikk gått meg i gang igjen, beskriver Liv Karin.

– Det var samboeren min som hadde lest om vitamin K2, og foreslo at jeg skulle prøve det. Jeg tenkte at det ikke skadet å prøve, så jeg begynte å ta det. Etter noen måneder var plutselig alle plagene borte!

– Det har vært helt utrolig, og jeg tør aldri å slutte med Trippel K2 Vitamin, forteller den spreke 72-åringen.

Noen av våre kunder -

Vendepunktet kom etter at hun hadde brukt Trippel K2 Vitamin i tre måneder. Liv Karin reiste seg brått opp av godstolen. Det som tidligere hadde bydd på store problemer var gjort på et blunk. Siden den gang har både muskler og ledd vært myke som smør, og nå håper hun at flere får øynene opp for vitaminet som allerede hjelper mange nordmenn til en bedre tilværelse.

Pusser opp selv

Og at hun er sprek er ingen overdrivelse. På tomten sin i Skiptvet har den kreative damen satt opp både spa og ”kosebu”. Alt er gjenbrukte materialer, som Liv Karin selv har båret over tomta. I tillegg har hun pusset opp en hel masse – det meste gjør hun helt selv.

– Jeg elsker å holde på med ting. Interiør både inne og ute – jeg liker å holde meg aktiv og jobbe med kroppen. Skapertrangen er stor, og det er så deilig å ha muligheten til å holde på med det jeg trives med.

– Samboeren min er helt sjokkert over hvor bra jeg har blitt. Det hender faktisk han ber meg roe meg ned, men det trenger jeg jo ikke – jeg er jo i kjempeform!

I tillegg til fysisk arbeid, er Liv Karin mye ute i naturen.

– Jeg trives veldig godt på fjellet, så hver høst så tar jeg med meg en venninnegjeng og går lange turer i Golsfjellet. På vinteren går jeg på ski der. Ellers holder jeg meg i form med å svømme og gå turer her hjemme, forteller hun.

Glemmer aldri Trippel K2 Vitamin

Liv Karin har hatt et rikt og variert yrkesliv. Hun har vært designer for eget merke, pusset opp restauranter og barer og jobbet på sykehjem, for å nevne noe. I dag er hun pensjonist, men tar fremdeles på seg noen interiøroppdrag.

– Jeg ommøblerer stadig. Noen ganger når jeg er på besøk hos folk også, sier hun med et glimt i øyet.

– Jeg er så takknemlig for alt jeg nå får ut av livet. Sånn som det var før vil jeg aldri ha det igjen. Det første jeg gjør hver eneste morgen er å ta min Trippel K2 Vitamin – jeg er livredd for å glemme det.

I begynnelsen tok Liv Karin to kapsler hver dag, men nå klarer hun seg med en.

– Jeg var litt skeptisk til om jeg skulle klare meg med en kapsel, men Trippel K2 Vitamin er sterk nok til at det faktisk går bra med en.

I tillegg til at Trippel K2 Vitamin hjelper mot stive muskler og ledd, bidrar det også til å styrke skjelettet og bedre immunforsvaret. Siden Trippel K2 Vitamin dessuten er tilsatt vitamin D3, opplever mange å få økt energi.

– Jeg anbefaler alle å teste Trippel K2 Vitamin. Men de må gi det litt tid. Man kan ikke begynne på vitaminer og forvente bedring etter bare noen uker, men effekten er virkelig verdt å vente på, understreker Liv Karin.