Kom i gang i dag, Trippel K2 Vitamin gir deg god helse

Vitaminer er livsnødvendige næringsstoffer menneskekroppen trenger for å overleve, og må tilføres via kosten. Visste du at to av de viktigste vitaminene er avhengige av K2-vitamin?  

A-vitamin er blant annet viktig for synet, huden, slimhinner, vekst og immunsystemet, mens D-vitamin bidrar til normalt opptak og utnyttelse av kalsium, i tillegg til at det er viktig for muskelfunksjonen og immunforsvaret.

Vi klarer oss ikke uten, men uten K2-vitamin er ikke effekten av de to vanlige vitaminene like bredspektret.  

Samspillet i kroppen er som et orkester

Vitaminer og mineraler fungerer som et orkester i kroppen – de må samarbeide for å utøve synergier. Et kjent eksempel er at vitamin D blant annet sørger for at kalsium frigjøres til blodet, noe kroppen er avhengig av. Men selv om kalsium er viktig for benhelsen, kan det være skadelig for hjertet ditt. Det er derfor avhengig av vitamin K2, som frakter det til skjelettet for å styrke benbygningen.

Vil også gjøre at kroppen drar ekstra god nytte av vitamin A og D

Skal du derfor opprettholde en god helse er det viktig med et kosthold som består av alle komponenter. Utelates bare én, forsvinner det viktige samspillet i orkesteret – vitaminene  skal ikke være solospillere.

K2 holder deg sunn

Trippel K2 Vitamin inneholder tre av K2-vitaminets molekylære kjedelengder MK-7, MK-6 og MK-9 – en unik kombinasjon som finnes i naturen, og som gir kroppen enda større helsefordeler.

Disse tre variantene vil ikke bare forsterke effekten av hverandre, men vil også gjøre at kroppen drar ekstra god nytte av vitamin A og D. Når disse er sammen vil de derfor ha en mye større helseeffekt enn alene.

Den aller største forskjellen på K2, A og D-vitamin, bortsett fra de ulike effektene, er at førstnevnte ikke er typisk i et normalt norsk kosthold. For selv om vitaminet finnes i enkelte oster og i rent kjøtt, så er det ikke nok. Det finnes også i fermentert mat, som ikke er daglig kost for de fleste. Tar du 1-2 kapsler med Trippel K2 Vitamin hver dag er du sikret et optimalt inntak, og positive helseeffekter i full blomst.

Ta Trippel K2 Vitamin for sterk beinbygning

Den unike kombinasjonen av kjemiske formler som er i Trippel K2 Vitamin er den samme som i enkelte myke og harde oster, men mengden ost du da må spise hver dag for å få i deg tilstrekkelig med K2 gjør det kanskje ikke like sunt lenger. Det er også en grunn til at det er enklere med kapsler.

At vi bør få øynene enda mer opp for det viktige vitaminet er det ingen tvil om

K2 er dessuten høyt konsentrert i natto, en tradisjonell japansk rett bestående av fermenterte soyabønner. Det, sammen med resten av kostholdet og genene, kan forklare at japanerne nesten ikke har svak beinbygning i det hele tatt.

Da er det interessant at nordmenn ligger i verdenstoppen når det gjelder benbrudd og svak beinbygning – selv om vi får i oss mye kalsium – men lite K2. At vi bør få øynene enda mer opp for det viktige vitaminet er det ingen tvil om.