Herlof (68) ble anbefalt hofteoperasjon, han valgt istedet noe annet

Herlof Olsen er opprinnelig fra Hammerfest, men bor og jobber på Sem i Vestfold. Mens han for et par år siden måtte ha hjelp til å kle på seg på grunn av vonde hofteledd, er han i dag en svært aktiv og allsidig kar.

– Da jeg fikk beskjed på både Sykehuset i Vestfold og på Bærum Sykehus om at jeg måtte operere hofta for å bli bra, bestemte jeg meg for å prøve noe annet først. Jeg hadde lest om Trippel K2 Vitamin på nettet og var nysgjerrig på effekten, sier han.

Herlof forteller at plagene startet allerede for 15 år siden, og at de bare ble verre med årene.

Da plagene var som verst våknet han flere ganger hver natt. Herolf er motstander av smertestillende tabletter. Etter at han begynte med Trippel K2 Vitamin i kapselform merket han raskt en stor forskjell. Tidligere måtte han bite tenna sammen og nærmest slepe seg av gårde. Nå sover jeg hele natten uten problemer og kan bevege meg mye mer, og tilpasset trening går helt fint, sier han.

Med Trippel K2 kan jeg være aktiv igjen

Herlof har alltid vært svart aktiv og trente tidligere så mye som opptil 9 ganger per uke. I dag forsøker han å trene 3-5 ganger i uken. Mens han før var aktiv innen både fotball, boksing og skihopping, går det mest i styrketrening og dans nå om dagen. Herolf danser swing og rock’n’roll. 

– Det er viktig å holde muskulaturen ved like. Mens hjertet pumper blodet ut i kroppen, er det musklene som pumper blodet i retur tilbake til hjertet. Bevegelse er livet, stillstand er døden. Særlig for oss som er kommet litt opp i åra, sier han.

Skip o’ hoi

 I 30 år har han vært skipper på seks ulike charterbåter – den største på 90 fot og 100 passasjerer. Det er etter hvert veldig mange firmaer som har hatt sine sommerfester ombord på båten hans, og spist reker og drukket øl og vin i den vakre skjærgården rundt Tjøme og Nøtterøy. Båten brukes også ofte til kurs og konferanser, men også til bryllup og andre festanledninger.

– Jeg skal leve til jeg er 110 år, for det har gått bra hittil, sier han med et smil.