– Jeg kan rett og slett være mer aktiv

Einar Simonsen (62) har alltid likt turer i skog og mark, både til fots og på sykkelsetet. Men plager i beina for noen år siden gjorde at han ikke kunne nyte turene like mye som før, til det hadde han rett og slett for mye plager.

Så kom han tilfeldig over en artikkel om K2-vitamin, og leste med stor interesse om hvordan dette vitaminet blant annet hjelper til med å fjerne kalsium som har festet seg på innsiden av blodårene, slik at blodet kan flyte lettere rundt i kroppen.

Han bestemte seg for å prøve selv, og merket etter en stund en klar forbedring.

– Jeg kan rett og slett være mer aktiv, og merker det også på muskulaturen, sier han.

Går mye i trapper

Til daglig er Einar vaktmester på en videregående skole i Harstad, hvor det blir mye gåing i trapper og gjennom lange korridorer. Han holder seg frisk og har ikke fravær fra jobb.

– Jeg pleier å fleipe med at trappene på jobben bare blir slakere og slakere, sier han med et smil.

Som vaktmester må man kunne litt av hvert, og da vi snakket med ham var han nede i kjellerleiligheten til sin yngste datter for å fikse noen småting mens hun er på ferie. Einar har fire barn og til sammen syv barnebarn.

Sykler hver morgen på ferie

Einar er aktiv selv når han er på ferie. Nylig kom han og kone hjem etter en hyggelig tur med bobilen rundt omkring på Østlandet. Sykkelen er alltid med bak på bobilen.

– Jeg er litt mer aktiv enn kona, så det blir til at jeg starter hver dag med en skikkelig sykkeltur, sier han.

– Sykling er helt perfekt for meg. Jeg får mosjon, samtidig som jeg får sett mye. I sommer har jeg for eksempel syklet rundt i Gjøvik og i Levanger.

Når Einar ikke går i skog og mark eller sykler, spiller han gjerne trekkspill, bass eller gitar til hobbybruk. Han liker å treffe likesinnede og reiser blant annet rundt og spiller på ulike festivaler sammen med en fast gjeng musikere.

Einar er helt sikker på at han kan takke Trippel K2 Vitamin for at plagene er borte