– Trippel K2-vitamin har endret livet mitt til det bedre

I 15 år slet Liv Karin Linnerud (69) med plager i muskler og ledd, men plutselig en endret alt seg. – Det er helt utrolig, det er det sprøeste jeg har vært med på, sier hun.

Det startet med at kroppen ble stiv så snart hun satt lenge i ro. På det verste brukte Liv Karin store krefter på å bare komme seg ut av bilen, og hun måtte vente flere minutter før hun kunne gå videre.

– Jeg ble kjempe fortvilet. Det var flaut å ikke kunne gå skikkelig. Det var akkurat som om leddene ikke fulgte med, forteller hun i dag.

Noen av våre kunder -

Vendepunktet kom etter at hun hadde brukt Trippel K2 Vitamin i tre måneder. Liv Karin reiste seg brått opp av godstolen. Det som tidligere hadde bydd på store problemer var gjort på et blunk. Siden den gang har både muskler og ledd vært myke som smør, og nå håper hun at flere får øynene opp for vitaminet som allerede hjelper mange nordmenn til en bedre tilværelse.

Fått tilbake overskuddet

For det er ikke bare kroppen til Liv Karin som føles bedre. Den sprudlende pensjonisten har mange jern i ilden – det har hun alltid hatt. Det at helsa nå spiller på lag har derfor påvirket andre aspekter av hverdagen. Med nesten to mål stor hage og en lidenskapelig interesse for interiør og mote, har Skiptvet-damen endelig overskuddet til å fordype seg i favoritthobbyene sine.

Jeg bestilte Trippel K2 Vitamin etter å ha lest om det i et blad, og nå er humøret på topp

– Alle sier at jeg er hyper, og det stemmer jo til dels, ler hun hjertelig.

– Jeg må holde det gående – da trives jeg best. Men det er klart, på det verste var det hemmende på livskvaliteten. Jeg bestilte  Trippel K2 Vitamin etter å ha lest om det i et blad, og nå er humøret på topp. Man bli jo glad av å kunne gjøre det man har lyst til, konstanterer hun.

Bedre i dag enn på lenge

Denne høsten har Liv Karin tilbrakt noen aktive dager i sydligere strøk på Calpe i Spania. Hun som for bare tre år siden følte seg som en 90-åring, kan nå løpe så håret blafrer i vinden. Det vet hun å sette pris på.

– Jeg har forsøkt masse forskjellig for å bli bra og ingen ting hadde fungert før jeg prøvde Trippel K2 Vitamin. Jeg må si at jeg synes det er helt fantastisk, sier hun entusiastisk.

Det er nemlig ingen ting i veien med energinivået nå for tiden. Nå gleder hun seg til å måke snø foran den doble garasjen i Skiptvet eller svømme de ukentlige lengdene i den lokale svømmehallen – Liv Karin har det bedre i dag enn på mange år.

Selv om jeg er pensjonist føler jeg meg ikke gammel

– Selv om jeg er pensjonist føler jeg meg ikke gammel. Det er jeg alt for sprek til. Jeg synes det var ille å være så skrøpelig fordi egentlig vil jeg jo bare være ung, ler hun før hun fortsetter:

– Nå anbefaler jeg Trippel K2 Vitamin til alle jeg treffer i håp om at andre kan få samme aha-opplevelse som meg.