– Krampene i bena har blitt færre og mindre

I mange år har Signe Lund Rysstad (64) slitt med kramper i leggene, noe som til tider ødelegger nattesøvnen. Sammen med en vond rygg setter det begrensninger for hva hun klarer å gjøre.

Signe bor i Rysstad i Setesdal. Hun trente mye tidligere og var aktiv i både badminton og volleyball, men nå blir det gåturer og sykkelturer i stedet. Hun savner å være aktiv.

– Det er veldig irriterende å ikke kunne gjøre det du har mest lyst til, sier hun.

Fant løsningen i Trippel K2 Vitamin

Etter at Signe leste om den helsebringende effekten av Trippel K2 Vitamn i et ukeblad, bestemte hun seg for å prøve selv. Det er hun virkelig glad for i dag.

Kosttilskuddet Trippel K2 Vitamin inneholder også vitamin D. Denne unike kombinasjonen styrker benbygningen og bedrer blodsirkulasjonen, slik at risikoen for hjerte- og karsykdommer reduseres betraktelig.

Hun er skråsikker på at det er de som holder krampene tilbake

– Det var først da jeg sluttet å ta kapslene en periode at jeg ble klar over virkningen de har på kroppen min. Da tok det ikke lang tid før krampene kom tilbake, sier Signe.

Siden har hun tatt kapslene med Trippel K2 Vitamin regelmessig, og hun er nå skråsikker på at det er de som holder krampene tilbake.

– Krampene i bena har blitt færre og mindre, fastslår hun.

Gjelder å holde seg i form

Signe har fire voksne barn og flere barnebarn, det yngste er to år og snart får hun enda et. Hun har mye kontakt med barnebarna, så her gjelder det å holde seg i form. Hennes eldste datter bor fortsatt i Rysstad, mens de andre barna er spredd rundt i Arendal, Kristiansand og i Aalborg i Danmark.

På spørsmål om hun har anbefalt Trippel K2 Vitamin til andre, svarer hun kontant.

– Ja, det har jeg. Blant annet til en gammel tante som var stiv og støl. Men hun hadde også høyt blodtrykk, så hun turte ikke ta det. Da ble det bare flere på meg, sier hun med et smil.

Jeg kommer i alle fall ikke til å slutte

Trippel K2 Vitamin er et helt naturlig produkt uten bivirkninger. Men ettersom vitamin K2 og vitamin D sammen åpner opp blodårene og dermed lar blodet flyte friere, bør det tas i samsvar med lege hvis du har høyt blodtrykk.

Du kan også ta Trippel K2 Vitamin for å forebygge potensielle plager i muskler og ledd.

– Jeg kommer i alle fall ikke til å slutte en gang til, avslutter Signe Lund Rysstad.