Ta vare på deg selv, slik at du kan fokusere på de rundt deg

Kroppen vår er et fascinerende og komplekst maskineri med 75 billioner celler og 76 ulike organer, som sammen er nødvendige for at kroppen skal fungere. 

Blodet er for kroppen det oljen er for en bilmotor, det smører maskineriet. I tillegg bringer det oksygen og næringsstoffer ut til alle cellene via blodårene. I tillegg opptar blodet også cellenes avfallsstoffer.  

Legger du alle blodårene i kroppen til et voksent menneske etter hverandre, både arterier, vener og kapillarer, vil de sammen strekke seg over en avstand på omtrent 160 000 kilometer. Det tilsvarer fire ganger jordklodens omkrets ved ekvator.

Viktig å holde blodårene åpne

Den største blodåren i kroppen (aorta) har en diameter på omtrent 2 centimeter, mens de tynneste årene, kapillarene, er bare 0,001 millimeter i diameter, noe som tilsvarer diameteren til ett enkelt rødt blodlegeme. Det er derfor ikke rare greiene som skal til før en blodåre tettes.

Vitamin K2 bidrar til å holde blodårene åpne

Når vi blir eldre har kalsium, som vi nordmenn får i oss mye av,  en tendens til å hope seg opp og feste seg i blodåreveggene. Blodårene blir da stivere og trangere – det blir rett og slett mindre plass for blodet til å strømme gjennom årene. Dette kan du imidlertid gjøre noe med.

Vitamin K2 bidrar til å holde blodårene åpne, da det bidrar til å frakte kalsium fra blodåreveggene til skjelettet. En jevnlig tilførsel av K2-vitamin vil gi deg friske blodårer og en sterkere benbygning og dermed redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer og benskjørhet.

Norsk nyheten passer på helsen din

Det at vitamin A, C, D og E er viktige for kroppen har vi fått høre siden vi var små. Selv om vitamin K2 er mindre omtalt, har vitaminet i flere årtier vært kjent i forskningskretser for sine gode helsebringende egenskaper.

Ettersom vitaminet finnes naturlig i fermentert mat, kan det være en utfordring å få i seg nok av det. Derfor må man tilføre kroppen K2-vitamin som kosttilskudd.

Med det nye kosttilskuddet «Trippel K2 Vitamin» gir du kroppen din et glimrende utgangspunkt for å unngå benskjørhet og hjerte- og karsykdommer, og dermed leve det livet du ønsker å leve. Produktet inneholder dekker også din daglige dose vitamin D, slik at du sparer penger på en separat Vitamin D.

Med andre ord, «Trippel K2 Vitamin» er det eneste du trenger å tilføre normal kosthold 😉