– Takket være Trippel K2 Vitamin er hjertefunksjonen min bedre

– Trippel K2 Vitamin styrker skjelettet, renser blodårene og bedrer hjertefunksjonen, så det er klart jeg synes dette produktet var interessant, forteller Sigbjørn Sæbø (79) fra Drammen.

– Jeg er interessert i helse og helsekost generelt, så jeg leste mye om K2 vitamin og syntes det var utrolig spennende. Nå har jeg gått på det selv i tre år og opplever at hjertefunksjonene min er mye bedre.

– Tidligere kunne jeg oppleve litt ujevn rytme med dobbeltslag også videre. Det er helt bra nå som jeg går på Trippel K2 Vitamin forteller den spreke 79-åringen og legger til at også leddsmertene er borte nå.

Les de siste nyhetene -

– Renser blodårene og styrker skjelettet 

Trippel K2 Vitamin sørger nemlig for å frakte kalsium som har satt seg i blodårene og ut til skjelettet. Det er bra av flere grunner. Først og fremst sørger vitaminet for å rense opp i blodårene, slik at blodgjennomstrømningen blir bedre og årene blir smidigere. Dette er helt essensielt for god hjerte- og karhelse.

Videre blir skjelettet ditt styrket. Norge ligger på toppen i verden av antall pasienter med benskjørhet, derfor er det spesielt viktig for oss å ta vare på skjelettet vårt. Med Trippel K2 Vitamin får du den hjelpen du trenger. Dette kan Sigbjørn skrive under på.

– Jeg føler absolutt at skjelettet mitt er styrket. Jeg tar Trippel K2 Vitamin hver eneste dag, og kommer til å anbefale det til både venner og bekjente.

Anbefaler andre å prøve

– Her er det snakk om både skjelett, benbygning, hjertehelse og blodomløp, så dette burde flere få vite om, sier han.

– Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med produktet.

I dag er Sigbjørn pensjonist, men har tidligere jobbet på kontor i ABB i 25 år.

– Der hadde jeg blant annet ansvar for kopisenteret som leverte tegningene til nye Gardermoen flyplass i sin tid. Det var travle tider, minnes han.

– Nå er jeg glad i å lese, holde på med data og ser på ulike tv-serier. I tillegg har jeg fire barnebarn som det er hyggelig å tilbringe tid sammen med, så jeg kjeder meg ikke og er glad helsa holder, avslutter han.