NULL HULL! spar penger hos tannlegen med Trippel K2 Vitamin

Blodårene dine og skjelettet ditt har stor nytte av vitamin K2, men visste du at tenner og tannkjøtt også styrkes av dette vitaminet?

Allerede tidlig på 1930-tallet påviste den kanadisk-amerikanske tannlegen Weston A. Price en sammenheng mellom vitamin K2 og friskere tenner. Han fant ut at pasienter med tannråte hadde høyere nivåer av bakterien Lactobacillus acidophilus i spyttet enn pasienter med friske tenner.

Bakteriemengden ble redusert med opptil 95 prosent

Etter å ha behandlet pasientene med en smørefettolje, som inneholdt store mengder vitamin K2, ble bakteriemengden redusert med opptil 95 prosent. I noen tilfeller forsvant den helt. I tillegg oppdaget han at også tannkjøttet ble friskere av vitamin K2. Behandlingen av pasientene ble grundig dokumentert med røntgenbilder både før og etter.

Han visste imidlertid ikke at det var vitamin K2 som var virkestoffet i forsøkene, det ble først avdekket flere tiår senere. Derfor kalte han virkestoffet for “aktivator X”.

Reduserer karies og periodonitt

Kosttilskuddet Trippel K2 Vitamin er et godt valg hvis du ønsker deg sterkere tenner og friskere tannkjøtt. Dette vitaminet viser seg å redusere antallet bakterier som fører til hull i tennene og tannkjøttbetennelser. Grunnen til det er at vitamin K2 aktiverer proteinene MGP (Matrix Gla-Protein) og osteokalsin. Disse sørger sammen for å tilføre kalsium til skjelett, knokler og til tennene.

Redusert risiko for hjerte- og karsykdomme

Blant tannleger er det bred enighet om at tannråte, periodonitt og plakkavleiringer i tennene medfører en stor helserisiko, blant annet i forbindelse med hjerte- og karsykdom.

Tannkjøttbetennelsen periodonitt kommer av bakterieinfeksjon i spalten mellom tann og tannkjøtt. Det er disse bakteriene som kan reduseres ved inntak av vitamin K2.

Ikke nok vitamin i matvarer

Da du ikke får i deg tilstrekkelige mengder vitamin K2 gjennom et normalt vestlig kosthold, kan det lønne seg å ta vitaminet som kosttilskudd. Trippel K2 Vitamin inneholder også vitamin D. Sammen sørger denne unike kombinasjonen for redusert risiko for hjerte- og karsykdommer, sterkere benbygning og en bedre tannhelse.